İnternette Yeni Trend: Desk Safari

İnternette yeni bir akım dolaşıyor. İsmi: Desk Safari. Planking akımına benzetebileceğimiz bu yeni trendden kısaca bahsetmek gerekirse ilk olarak Mike Whiteside tarafından ortaya atılmış. Ofiste çektiği fotoğrafları blogunda paylaşan Mike, kısa zamanda ilgi toplamayı başarmış ve kendisine bir sürü çalışma gönderen olmuş. Şu an blogunda yüzlerce çalışma var. Ofiste canınız sıkılıyorsa siz de bu akıma katılabilirsiniz.

Peki nasıl yapılıyor Desk Safari?


Öncelikle bir hayvan resmini bulup belirli bir yerini kırparak bilgisayarınızda masaüstü resmi yapıyorsunuz. Genelde kafasını kırpıyorlar ama kullanacağınız resim ve sizin yaratıcılığınıza göre değişebilir. 

Daha sonra bilgisayarın arkasına geçiyorsunuz. Masaüstündeki fotoğrafı tamamlayacak şekilde poz veriyorsunuz. Burada işin önemli kısmı, fotoğrafı çeken arkadaşınıza düşüyor. Çünkü doğru açıyı yakalamak onun işi.

Beğendiğim Desk Safari çalışmalarından bazılarını paylaşıyorum. Umarım size ilham olur. Çalışmaların tamamına bu adresten ulaşabilirsiniz.

Bu arada Tablet bilgisayar ve cep telefonu ile de Desk Safari yapabilmeniz mümkün.

















mustafa arslan, halkla ilişkiler, internet trendleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.