Google 2014'ün En Çok Arananlarını Listeledi

Arama motoru Google, 2014'ün sonuna yaklaştığımız şu günlerde internette yılın en çok arananlarını paylaştı.

Google'ın paylaştığı listeye göre Türkiye gündemini birebir yansıtan Seçimler, Soma, İşid, Kobani, Torba yasa, Gazze gibi başlıklar arama trendleri listesinin yarısını oluşturuyor. Listenin diğer yarısı ise Dünya Kupası, Flappy Bird, Als hastalığı, Selfie gibi daha sosyal konulardan oluşmuş.

google search trends of 2014

2014’te Türkiye'de en çok arananlar
Seçim Sonuçları
Dünya Kupası 2014
Soma
Flappy Bird
Kobani
İşid
Als Hastalığı
Selfie
Torba Yasa
Gazze

2014 yılında Türkiye'de en çok yapılan aramalarla ilgili tüm verilere buradan ulaşabilirsiniz.

Dünya gündemine baktığımızda ise en yüksek arama yapılan isim geçtiğimiz aylarda vefat eden Robin Williams oldu. Dünya Kupası, Ebola, ALS hastalığına dikkat çeken IceBucket Challenge, Malezya Havayollarının kaybolan uçağı, İşid, Frozen filmi, Sochi Kış Olimpiyatları, Flappy Bird, Conchita Wurst, listenin geri kalanını oluşturuyor.

2014’te Dünyada en çok arananlar
Robin Williams
World Cup
Ebola
Malaysia Airlines
ALS Ice Bucket Challenge
Flappy Bird
Conchita Wurst
ISIS
Frozen
Sochi Olympics

Tüm dünyada 2014 yılında en çok yapılan aramalarla ilgili verilere ise buradan ulaşabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.