Güzel Oyuncu Selma Ergeç Evlendi (Düğün Fotoğrafları için Tıkla)

Oyuncu Selma Ergeç ile Can Yayınları’nın sahibi Can Öz, önceki gün evlendi. İki yıldır birlikte olan çift, nikâh merasimi için Ergeç’in çocukluğunun geçtiği Alman kasabasını tercih etti. Ergeç ve Öz, Almanya’nın güneyinde bulunan Gottmadingen’de nikâh defterine imza attı.

Aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle evlenen Selma Ergeç’le Can Öz’ün nikâh şahitliklerini Deniz Kavukçuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Burcu Kutluk yaptı. Ergeç, merasim sırasında modacı Tuvana Büyükçınar’ın imzasını taşıyan bir gelinlik giydi. Çiftin aslında görkemli bir düğün töreni yapmayı planladığı, ancak son dönemde yaşanan terör olayları ve ardı ardına gelen şehit haberleri nedeniyle sade bir nikâhı tercih ettikleri öğrenildi.

Türkiye’de de düğün yapmayı planlayan Selma Ergeç ve Can Öz, Deniz Kavukçuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Burcu Kutluk’un şahitliğinde evlendi. Bebek bekleyen Fettahoğlu, belirginleşen göbeğiyle dikkat çekti.

İşte Muhteşem Düğünden Kareler:






selma ergeç evlendi mi, selma ergeç ne zaman evlendi, selma ergeç kiminle evlendi, selma ergeç sevgilisi, selma ergeç kocası, erdal öz kimdir, selma ergeç düğün görüntüleri, selma ergeç erdal öz düğün fotoğrafları, selma ergeç gelinlik, selma ergeç düğün, muhteşem yüzyıl selma ergenç kına gecesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.