Uzaklarda Arama filmi fragman izle (Türkan Şoray, Onur Ünlü, 2015)

Uzaklarda Arama filmi Fragman | Tanıtım | Teaser (Türkan Şoray, Onur Ünlü)



Uzaklarda Arama filminin konusu nedir?

Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür. Film, şehir merkezindeki pavyonun yakınlardaki küçük bir kasabaya taşınma emrinin çıkmasıyla başlayan olaylar zincirini mizahi bir dille ele alır. Bu karmaşık ortam içinde kasabalının da şahit olacağı tutkulu, imkansız bir aşk yaşanır. Birbirinden çok farklı insanların dünyalarının kesişmesinden doğan trajikomik bu hikayeyi 9 yaşındaki Yusuf’tan dinleriz.

uzaklarda arama afiş, uzaklarda arama filmi türkan şoray onur ünlü yağmur ünal tanıtım tek parça film izle.


Uzaklarda Arama 27 Kasım 2015 tarihinde sinemalarda!

>> Düğün Dernek 2 - Sünnet filminin fragmanını izlemek ve film hakkında bilgi almak için tıklayın!

Uzaklarda Arama Oyuncu Kadrosu:

türkan şoray onur ünlü uzaklarda arama sinema filmi 2015 tek parça izle. uzaklarda arama afiş. uzaklarda arama fragmanSevda Erginci, Mehtap Bayri, Yağmur Ünal, Mustafa Uğurlu, Serkan Şenalp, Kaan Urgancıoğlu, Emirhan Oktay, Ekin Türkmen, Fırat Tanış, Sema Keçik, Fatih Al, Goncagül Sunar, Esra Ergün, Pınar Göktaş, Elif Atakan, Aslı Samat, Ateş Fatih Uçan, Doğa Konakoğlu, Turgay Aydın, Taylan Erler, Batur Belirdi

Konuk Oyuncular;
Eşref Kolçak, Suna Selen, Tanem Sivar

Yönetmen: Türkân Şoray
Senarist: Onur Ünlü
Müzik: Rahman Altın
Görüntü Yönetmeni: Soykut Turan

Onur Ünlü'nün senaryosunu yazdığı, Türkan Şoray'ın yönettiği Uzaklarda Arama filminin galası yapıldı

Türkan Şoray’ın 34 yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu “Uzaklarda Arama”nın galası Kanyon’da yapıldı. Ekip galanın ardından Nişantaşı’ndaki Vanity adlı mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Yönetmenliğini ünlü sinema oyuncusu Türkan Şoray’ın yaptığı, kızı Yağmur Ünal’ın da yapımcılığını üstlendiği “Uzaklarda Arama” filminin galası Kanyon AVM'de yapıldı. Uzaklarda Arama filminin galasına Türkan Şoray ve Yağmur Ünal başta olmak üzere aralarından Mustafa Uğurlu, Fırat Tanış, Mehtap Bayri, Kaan Urgancıoğlu, Serkan Şenalp ve Sevda Erginci’nin olduğu filmin oyuncuları tam kadro katıldı.

uzaklarda arama filminin galası, oyuncu kadrosu, türkan şoray, onur ünlü, uzaklarda arama izle.

Arama Terimleri: Uzaklarda Arama fragman izle 2015. Türkan Şoray Uzaklarda Arama filmi tanıtımı hd seyret vk.com. Uzaklarda Arama sinema filmi full hd teaser. Onur Ünlü'nün senaryosunuz yazdığı Türkan Şoray'ın yönettiği Uzaklarda Arama filmi 2015 yapımı tek parça film izlesene. Uzaklarda Arama tek parça ücretsiz fragman izle. Uzaklarda Arama filmi oyuncuları. Türkan Şoray Uzaklarda Arama filminin konusu nedir? Uzaklarda Arama film müzikleri. Uzaklarda Arama izlesene. Uzaklarda Arama indirmeden tek part tanıtım izle bedava. Uzaklarda Arama filmi youtube seyret.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.