2015'in En İyi Filmleri ve Dizileri IMDB tarafından Açıklandı

Dünyanın en büyük dizi ve film veri tabanı olan IMDB, 2015'in en iyi, daha doğrusu en çok sevilen filmlerini ve dizilerini listeledi. Kullanıcı oyları ile belirlenen listede genel olarak aksiyon ve bilim-kurgu tarzlarının ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Ve tahmin edebileceğiniz gibi hepsi yabancı film ve yabancı dizi.

imdb logo, imdb top 10 movies, imdb top 10 tv series


2015'in en iyi 10 filmi:
10) Avengers: Age of Ultron
9) Ant-Man
8) Ex Machina
7) Kingsman: The Secret Service
6) Me and Earl and The Dying Girl
5) Sicario
4) Straight Outta Compton
3) The Martian
2) Mad Max: Fury Road
1) Inside Out




2015'in en iyi 10 dizisi:

10) The Flash
9) True Detective
8) Fear The Walking Dead
7) Orange is The New Black
6) American Horror Story
5) Narcos
4) Daredevil
3) Arrow
2) The Walking Dead
1) Game of Thrones



Arama Açıklamaları: IMDB top movies 2015, 2015'te en çok izlenen sinema filmleri, 2015'in en iyi filmleri, fizlemelik ilm önerileri tavsiyeleri. Hangi filmi izlesem? 2015'in en çok sevilen yanacı dizileri. Yabancı dizi önerisi. En iyi yabancı dizileri. Yabancı dizi tavsiyesi. IMDB en iyi filmler listesi 2015, IMDB en iyi diziler listesi 2015.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.