Facebook Profil Resmine Galatasaray Logosu Nasıl Eklenir?

Bildiğiniz gibi Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Milan, İnter, Monaco, Marsilya gibi futbol takımlarının ve başta NBA olmak üzere çeşitli spor dallarından kulüplerin logolarını Facebook profil fotoğrafına ekleyebiliyorduk. Bu özellik Türkiye'de ise ilk olarak Fenerbahçe ile hizmete girmişti.

>> Galatasaray Taraftarı Takımı Protesto Etmek İçin Beste Yapmış. Bu Yeni Marşı Dinlemek İçin Tıklayın 

Galatararay ve Beşiktaş taraftarları ise sabırsızlıkla bu özelliğin takımları için de aktif olmasını bekliyorlardı ki sevindirici haber Facebook'tan geldi.

Artık Facebook profil resminize Galatasaray logosu ekleyebileceksiniz. Aynı şekilde Facebook profil footğrafınıza Beşiktaş ve Fenerbahçe logosu eklemek de artık mümkün.

Dilerseniz şimdi bunu nasıl yapacağınızı anlatalım.

İlk olarak şu adrese gidin:

>> https://www.facebook.com/gameface

Daha sonra yandaki açılır menüden Süper Lig'i seçin ve daha sonra Galatasaray logosuna tıklayın. Daha sonra da "Profil Resmi Olarak Kullan"ı seçin. Hepsi bu kadar. :)

Profilinizin ne kadar süre böyle kalmasını istiyorsanız bir tarih belirlemeniz mümkün. Dilerseniz hep böyle de kalabilir.

facebook galatasaray logosu tasarımlı profil resmi

Facebook'un Galatasaray için belirlediği tasarımda dalgalı zeminde sarı kırmızı renkler üzerinde 4 yıldızlı GS amblemi ve We Are The Best yazısı yer alıyor. İddialı ve güzel bir tasarım olmuş bence.

Facebook'taki BilgilendirenHaberler sayfamızın logosunu Galatasaray amblemi ile dekore ettiğimde böyle bir görüntü ortaya çıktı. Fikir vermek açısından paylaşmak istedim.

Yazıyı beğendiyseniz eğer Sosyal medya hesaplarınızda paylaşır ve diğer Galatasaray taraftarlarını da bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca Facebook'un yaptığı tasarımı beğenip beğenmediğinizi de yorum olarak paylaşmanızı bekliyorum. Hoşçakalın. :)

>> Facebook Profil Resmine Star Wars Işın Kılıcı Efekti Nasıl Verilir?

>> Facebook Profil Resmine Fenerbahçe Amblemi Nasıl Eklenir?

>> Facebook Profil Resmine Beşiktaş Amblemi Nasıl Eklenir?

Arama Açıklamaları: Feysbuk profil resmini galatasaray amblemi yapmak. Facebook ile Galatasaray SK işbirliği, Facebook profil resmine Galatasaray logosu eklemek. Facebook profil resmine Galatasaray bayrağı eklemek nereden yapılır? Facebook hesabını sarı kırmızı yapmak. Facebook profil resmine gs amblemi nasıl eklenir? Facebook hesabına galatasaray logosu eklemek nasıl yapılır? Facebook Gameface uygulaması kullanarak profil remini Galatasaray logosu ile dekore etmek. Facebook Logosuna Galatasaray we are the best yazdırmak nasıl olur?

Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Teşekkür Ederim Çok Yardımcı Oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Bende yok açtığımda çok yakında diyor

    YanıtlaSil
  3. Bende yok açtığımda çok yakında diyor

    YanıtlaSil

  4. Günümüzde sohbet odaları dendiğinde, bazı siteler yer alırken, Sohbet kelimesinde insanlara arkadaşlık, dostluğu pekiştirmek için yola çıkmış olan sohbet.one sizler için günden güne geliştirmeler yapmaktadır.Wifi adı verilen kablosuz ağlar ve operatörlerin mobil internet seçenekleri sonrasında bu tip sorunlar aşılarak mobil chat hizmeti sağlanmaya başlandı. Bizlerde Sohbet sitemizi Mobil uyumlu hale getirdik. Kullanıcılarımız Sohbet ederken, rahat ve kullanışı basite indirgedik ki, kullananlar rahat rahat arkadaşlarıyla sohbet edebilsinler.Ancak zamanla insanlarımız alıştı ve internet gerçeğini kabullenmeye başladı, ve sohbet edilen arkadaşlık siteleri, arkadaşlık portalları kurulmakta. facebook Sohbet ortamıda bulunan sitemizde gabile sohbet
    kanallarımız mevcuttur. Sohbet.One olarak arkadaşlık, ve dostluk adına açılan bu web sitesinde, siz değerli kullanıcılarımıza en güzel sohbetler dilerken, iyi vakit geçirmenizi diliyoruz.

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.