Facebook Profil Resmine Türk Bayrağı Efekti Nasıl Eklenir? [Fotoğraflı Anlatım]

Bildiğiniz gibi daha önce Facebook profil fotoğrafına tuttuğumuz takımın logolarını ekleyebiliyorduk. Türkiye'de bu özellik Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile kullanıma sunulmuştu.

Facebook Gameface uygulaması giderek genişliyor ve çeşitli durumlar için profil resmini dekore etme olanağı sunuyor. Spor kulüpleri dışında Star Wars için de benzer uygulama yapan Facebook'un ülkeler için benzer bir uygulaması bulunmuyor maalesef.

Hatırlarsanız Paris'teki terör eylemlerinden sonra dünyada pekçok insan olayı protesto etmek için sosyal medya hesaplarında yer alan profil resimlerini Fransa bayrağı ile dekore etmişti. İstanbul'da Ankara'da ve Türkiye'nin pekçok yerinde yaşanan terör olaylarından sonra ise benzer birimla karşılaşmadık, dünya suspus oldu adeta.

Pekçok Türk ve terör karşıtı yabancı insan Türkiye'ye destek olmak ve terörü protesto etmek için Facebook, Twitter, Instagram gibi hesaplarındaki profil resimlerini Türk bayrağı ile süslemek istiyor. Hem onlar için hem de kalbi vatan ve bayrak sevgisi ile dolup taşan herkes için Facebook Profil Resmine Türk Bayrağı Ekleme ile ilgili bir yazı hazırladım.

Herhangi bir program indirmenize gerek yok, online olarak yapacağız bu işlemi. Ayrıca internet konusunda uzman da olmanız gerekmiyor çünkü yapması çok basit.

Nu arada bu tazr uygulamalar Facebook üzerinde popüler olduğu için Facebook diye belirttim fakat siz bu fotoğrafı dilediğiniz yerde, dilediğiniz amaçla kullanabilirsiniz. Fotoğraflar bilgisayarınıza inecek çünkü. Twitter, Instagram ve Pinterest vb. hesap kullanıcıları da bu yazıdan faydalanabilirler.

"Facebook Profil Resmi Üzerine Saydam Türk Bayrağı Efekti Nasıl Eklenir?" Fotoğraflı Anlatım ile kolayca öğrenelim hazırsanız.

Fotoğrafların çokluğu ve yazının uzunluğu gözünüzü korkutmasın. İşlem aslında çok basit:

Aşağıdaki linke tıklayıp Pixiz sitesine git > Bilgisayarından fotoğraf yükle > GO butonuna bas > Oluşan profil resmini indir. 

Hepsi bu kadar fakat herkes yapabilsin diye detaylı ve fotoğraflı anlattım ben.

Dilerseniz başlayalım... 

1) İlk olarak aşağıdaki bağlantıya tıklayarak işlemleri yapacağımız internet sitesine gidin.

http://tr.pixiz.com/template/1623

İnternet sitesi tamamen ücretsizdir, dili de Türkçe'dir. Kullanımı da çok basit.

2) Karşımıza böyle bir ekran çıkacak. Gördüğünüz gibi Türk Bayrağı şablonu seçili durumda. Bize sadece profil fotoğrafı yapmak istediğimiz resmi yüklemek düşüyor.

Facebook Profil resmine Türk Bayrağı eklemek, Facebook Profil resmine Türk Bayrağı nasıl eklenir 1
Pixiz sitesindeki saydam Türk Bayrağı şablonu


3) "Fotoğraf Seç" butonuna tıklayın, karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere çıkacak. Fotoğrafı bilgisayarınızdan yüklemek isterseniz "Bir Fotoğraf Seçin" butonuna tıklayın. Dilerseniz Facebook sekmesine tıklayarak Facebook'tan da fotoğraf seçebilirsiniz. Dilerseniz bilgisayarınızdan bu ekrana da sürükleyip işlemini yapabilirsiniz.

Ben internetten bulduğum bir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı yükledim.

Facebook Profil resmine Türk Bayrağı eklemek, Facebook Profil fotoğrafına Türk Bayrağı efekti vermek
Pixiz fotoğraf yükleme ekranı


4) Fotoğrafı bilgisayarımızdan siteye aktardığımızda karşımıza böyle bir görüntü gelecek. "Büyük fotoğraf değişmedi, acaba fotoğrafım yüklenmedi mi" diye korkmayın! "Fotoğraf Seç" simgesinin yanında yüklediğimiz fotoğrafı görebilirsiniz.

Facebook Profil resmine Türk Bayrağı eklemek, Facebook Profil resmine Türk Bayrağı nasıl eklelenir?
Fotoğraf yüklendikten sonra oluşan görüntü
 
5) Şimdi yapmanız gereken şey mavi renkteki "GO" butonuna tıklamak. Ve işte karşınızda sonuç! Saydam Türk Bayrağı Efektli Facebook Profil Resminiz hazır.

Facebook Profil resmine Türk Bayrağı eklemek, Facebook Profil resmine Türk Bayrağı nasıl eklenir, Facebook Profil resmine Türk Bayrağı efekti vermek
Fotoğrafımızın Türk Bayrağı efekti verilmiş hali

6) Şimdi sırada bunu bilgisayarınıza indirmek var. Üstteki fotoğrafa dikkatli bakarsanız ekranın sağ alt köşesine kendi logosunu eklemiş. Ancak bilgisayarınıza logosuz olarak indirmeniz mümkün.

Oluşturduğumuz profil resmi ekranın sol tarafında görünür, sağ tarafında ise indirme bağlantıları olur. "Pixiz logosu olmadan indir" butonuna tıkladığınızda Türk Bayraklı Facebook Profil Resminiz bilgisayarınıza iner.

Muhtemelen bilgisayarınızdaki "Karşıdan Yüklemeler" klasörüne inecektir.

Facebook Profil resmine Türk Bayrağı nasıl eklenir? Facebook Profil resmine Türk Bayrağı eklemek programsız
İndirme işlemini 4. butona tıklayarak yapacaksınız

7) Bilgisayarımıza indirdiğimiz Türk bayrağı efektli Atatürk fotoğrafı aşağıdaki gibidir. Yani işlemin son halini görmektesiniz.

Mustafa Kemal Atatürk, Türk bayraklı Atatürk fotoğrafı, Mustafa Kemal Atatürk resimleri, Mustafa Kemal Atatürk ve Türk bayrağı

Bu basit adımları uygulayarak Facebook Profil Resmine Türk Bayrağı Eklemeniz mümkün, gördüğünüz gibi.

Hepsi bu kadardı. Umarım işinize yarar. Yazımızı sosyal medya hesaplarınızdan paylaşıp insanaları profil resimlerine Türk bayrağı efekti vermek konusunda teşvik ederseniz memnun olurum. Teşekkürler.

!!! Facebook profil fotoğrafınıza tuttuğunuz takımın logosunu nasıl ekleyebileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz.

>> Facebook Profil Resmine Star Wars Işın Kılıcı Efekti Nasıl Verilir?

>> Facebook Profil Resmine Fenerbahçe Amblemi Nasıl Eklenir?

>> Facebook Profil Resmine Beşiktaş Amblemi Nasıl Eklenir?

>> Facebook Profil Resmine Galatasaray Logosu Nasıl Eklenir?

Arama Açıklamaları: Feysbuk profil resmine türk bayrağı efekti vermek. Facebook profil resmine türkiye bayrağı eklemek. Facebook profil resmine türk bayrağı eklemek nereden yapılır? Facebook profil resmine saydam türk bayrağı nasıl eklenir? Facebook hesabına türk bayrağı eklemek nasıl yapılır? Facebook Gameface uygulaması kullanarak profil remini türk bayrağı ile dekore etmek. Programsız resim düzenleme ile fotoğraflara türk bayrağı efekti vermek. Fotoğrafların üstüne türk bayrağı nasıl eklenir? Ay yıldızlı kırmızı beyaz türk bayrağı efekti vermek. Online resim düzenleme sitesi. Fotoğrafa türk bayrağı efekti vermek. Fotoğrafın üzerine türk bayrağı eklemek. Twitter profil resmine türk bayrağı ekle.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.