Aleyna Tilki kimdir? Biyografisi, Fotoğrafları ve daha fazlası

28 Mart 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki ilk olarak 2014 senesinde Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile adını duyurdu. Yarışmada farklı tarzda seslendirdiği Gesi Bağları, Eledim Eledim, Uzun İnce Bir Yoldayım gibi türkülerle dikkatleri üzerine çekti. Şu günlerde ise Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı Cevapsız Çınlama isimli çalışması ile gündemde.

Resmi internet sitesinde aktardığına göre 3 yaşından beri şarkı söyleyen Aleyna Tilki, ilk televizyon deneyimini  ise 8 yaşında yaşamış. Ayrıca Emrah Karaduman sayesinde Murat Boz'un Janti albümünde bir şarkıda vokalist olma imkanı elde etmiş.

Uzun yıllar voleybol, tiyatro ve dansla ilgilenen Aleyna Tilki, 2016 itibariyle İstek Vakfı Semiha Şakir Lisesi 3. sınıf öğrencisi. Ve öğrenim hayatına psikoloji okuyarak devam etmeyi planlıyor.

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama şarkısı youtube video klibi



Aleyna Tilki instagram hesabı: https://www.instagram.com/aleynatilkiofficial/

Aleyna Tilki twitter hesabıhttps://twitter.com/aleynatilki

Aleyna Tilki facebook hesabı: https://www.facebook.com/AleynaTilki/

Aleyna Tilki resmi internet sitesi: http://aleynatilki.com.tr/

Aleyna Tilki Fotoğrafları/Resimleri:

aleyna tilki 01

aleyna tilki 02

aleyna tilki 03

aleyna tilki 04

aleyna tilki 05

Aleyna Tilki kimdir, aleyna tilki kaç yaşında, aleyna tilki biyografisi ne, aleyna tilki nereli, aleyna tilki sevgilisi kim, aleyna tilki fotoğrafları, aleyna tilki boyu kilosu kaç, aleyna tilki göz rengi ne, aleyna tilki resimleri, aleyna tilki instagram adresi, aleyna tilki facebook sayfası, aleyna tilki twitter adresi, aleyna tilki şarkıları, aleyna tilki haberleri ve hakkında herşey.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Mukemmel bir bir ses ya www.mimarlarodasi.net ten aldım haberi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.mimarlarodasi.net resmen tek tartışılan konu aleyna tilki

      Sil
  2. ben de 16 yasındayım sabah 8 aksam 11 matematik fizik çalısıyorum insanların keyfine bak lanet olsun bu dünyaya

    YanıtlaSil
  3. aaaaaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  4. onun ailesi yokmu one giyiniyor barlarda şarkı söyüyor********

    YanıtlaSil
  5. Hayır Z kuşağının daha kayda değer olması gerekiyor

    YanıtlaSil

İlginç bilgiler, Biyografiler, Dekorasyon önerileri, Güzellik ipuçları, Edebiyat haberleri ve daha fazlası "Bilgilendiren Haberler"de...

- Yorumlarınız hemen yayınlanır.
- Reklam yapmak, HTML kullanmak, Link bırakmak serbesttir.
- Üye olmadan, Anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.
- Yorumlarınıza cevap alabilmek için "Beni bilgilendir"i işaretleyin.
- Yapılan yorumlardan site sahipleri sorumlu tutulamaz!



Bilgilendiren Haberler'de günlük diziler, kadın programları, gündüz kuşağı programları, magazin programları, kore dizileri, hint dizileri, yerli diziler, fragmanlar, dizi fragmanları, sinema fragmanları, ilginç bilgiler, ilginç haberler, etkinlik duyuruları, internet ve bilgisayar kullanımına dair faydalı bilgiler, güzellik sırları, dekorasyon önerileri, edebiyat haberleri, komik videolar, oyun tavsiyeleri, sinema filmi fragmanları, blogger ipuçları, biyografiler, sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri, şarkı sözleri, müzik listeleri, uydu tv frekansları ve yaşama dair çok daha fazlasını bulacaksınız.

Sosyal ağlarda bizi takip edin: Facebook | Twitter

İnternetten Video İndirme Yöntemleri | Youtube'dan Programsız Mp3 indirme | Aleyna Tilki kimdir? | TPDF ve Resim Dosyasındaki Yazıları Word'e Aktarmak

Bilgilendiren Haberler © 2011-2018. Dizi ve tv programı dışındaki yazıların her hakkı saklıdır. Kaynak göstermek koşulu ile alıntı yapılabilir.